Unesite pristupne podatke

 
Facebook

ODR┼ŻAN 4. OVOGODI┼áNJI SEMINAR KPE RA─îUNOVO─ÉA I REVIZORA U TUZLI I OBILJE┼ŻENA 14. GODI┼áNJICA USPJE┼áNOG RADA

 

 

FINconsult je danas 11.10.2018. godini u Tuzli, u prostorijama Visoke škole za finansije i ra─Źunovodstvo FINra odr┼żao 4. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH, na temu:

 

PRIMJENA NOVIH MRS/MSFI I RELEVANTNIH PROPISA, PROPISI I PRAKSA FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE, INTERNA REVIZIJA I UPRAVLJANJE RIZICIMA U JAVNOM SEKTORU, I O─îEKIVANE IZMJENE PROPISA

 

Na seminaru su prezntirane aktuelne teme u cilju obnavljanja, proširenja i osavremenjavanja znaja i vještina u primjeni novih MRS/MSFI i relevantnih propisa, propisi i praksa finansijskog upravljanja i kontrole, interna revizija i upravljanje u javnom sektoru i o─Źekivane izmjene esencijalnih zakona.

 

Pripremljen je sadr┼żajan seminarski Priru─Źnik sa dosta prakti─Źnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predava─Źa, a sve u cilju da ovaj seminar bude od što ve─çe koristi za u─Źesnike seminara.

 

 

Veliki broj ra─Źunovo─Ĺa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo u─Źeš─çe na današnjem seminaru, ─Źime je potvr─Ĺen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.

 

U okviru seminara obilje┼żena je 14. Godišnjica uspješnog poslovanja FINconsulta, uz prigodnu zakusku u pauzi seminara. Tako─Ĺe je prezentiran i 80. Jubilarni broj me─Ĺunarodno indeksiranog nau─Źno-stru─Źnog ─Źasopisa Poslovni konsultant.

 

 

FINconsult pored Tuzl nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH u još 5 bosansko-hercegova─Źkih gradova:


  • Gra─Źanica, 12. 10. 2018. (petak), Shopping centar Etna, konferencijska sala
  • Sarajevo, 16. 10. 2018. (utorak), hotel Grand
  • Tešanj-Jelah, 17. 10. 2018. (srijeda), hotel AA Jelah
  • Grada─Źac, 18. 10. 2018.  (─Źetvrtak), Banja Ilid┼ża
  • Br─Źko, 19.10.2018. (petak), hotel Jelena

 

Više o seminarima i narednim edukacijama edukativno-konsultanske ku─çe FINconsult mo┼żete pogledati na www.finconsult.ba

 

 

 

 

 

 


<< Vrati se

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri