Unesite pristupne podatke

 
Facebook

PROMOCIJA 50. IZDANJA ─îASOPISA POSLOVNI KONSULTANT

 

 

 

 

Edukativno-konsultantska ku─ça FINconsult odr┼żala je Promociju 50. izdanja  me─Ĺunarodno indeksiranog nau─Ź┬Źno-stru─Ź┬Źnog ─Źasopisa Poslovni konsultant, u Sarajevu, 22.12.2015. i Tuzli, 23.12.2015. godine.

 

Ve─ç  7 godina i sa 50 izdanja me─Ĺunarodno indeksirani nau─Źno-stru─Ź┬Źni ─Źasopis POSLOVNI KONSULTANT pru┼ża kontinuiranu edukaciju i podršku u radu  finansijsko-ra─Ź┬Źunovodstvene  i menad┼żerske profesije u Bosni i Hercegovini, što je osnovni cilj ─Ź┬Źasopisa. Do sada je u Poslovnom konsultantu objavljeno 460 nau─Źnih i stru─Ź┬Źnih radova  od preko 300 autora sa podru─Ź┬Źja cijele BiH i inostranstva.  Objavljeni radovi su iz oblasti: finansija, ra─Źunovodstva, revizije, menad┼żmenta, IT, bankarstva, osiguranja, te porezne regulative i EU standarda. Glavna odrednica radova je da oni imaju praktiÄ┬Źnu upotrebljivost i korisnost u rješavanju aktuelne problematike preduze─ça u BIH.

 

Nau─Ź┬Źno-stru─Ź┬Źni ─Ź┬Źasopis Poslovni konsultant je indeksiran u dvije najve─çe me─Ĺunarodno priznate baze akademskih ─Ź┬Źasopisa, publikacija i ─Ź┬Źlanaka EBSCO Publishing, Business Source Corporate  (korporativna baza) i Business Source Complete (akademska baza).

Odlukom Komisije za ra─Ź┬Źunovodstvo i reviziju Bosne i Hercegovine br. 63-3/15  Poslovni konsultant je priznat kao program kontinuirane profesinalne edukacije finansijsko-ra─Źunovodstvene profesije u BiH, sa 8 bodova na pretplatu.

 

Pozdravne rije─Ź┬Źi i predstavljanje me─Ĺunarodno indeksiranog nau─Źno-stru─Źnog ─Ź┬Źasopisa Poslovni konsultant dao je glavni i odgovorni urednik ┬Ź─Źasopisa Doc. Dr Ismet Kali─ç, direktor edukativno-konsultantske ku─çe FINconsult, koja je i izdava─Ź┬Ź ovog ─Źasopisa. Nakon Glavnog i odgovornog urednika ─Źasopisa Doc. Dr Kali─ça, prisutnima u Sarajevu su se obratili i prezentirali sadr┼żaj i korisnost ─Ź┬Źasopisa za pratplatnike:         

 • Emeritus Prof. Dr. Jozo Sovi─ç, ─Ź┬Źlan Uredništva ─Ź┬Źasopisa,           
 • Prof. Dr. Slobodan Vidakovi─ç, ─Źlan Uredništva ─Ź┬Źasopisa,
 • Prof. Dr. Mirko Pulji─ç, predsjednik Komisije za ocjenu stru─Ź┬Źnih ─Źasopisa u BiH,
 • Prof. Dr Helena Bla┼żi─ç, ─Ź┬Źlan Uredništva ─Źasopisa  (video linkom iz Hrvatske) I
 • Mujesira Brkan, dipl. oec., predstavnica pretplatnika i vlasnica ra─Ź┬Źunovodstvenog servisa „WORK MM“ Sarajevo     

U Tuzli su se prisutnima obratili:  

 • Prof.Dr Slobodan Vidakovi─ç, ─Źlan Uredništva ─Ź┬Źasopisa, 
 • Prof. Dr Adil Kurti─ç, ─Ź┬Źlan Uredništva ─Ź┬Źasopisa,
 • Prof. Dr Bahrija Umihani─ç, ─Ź┬Źlan Uredništva ─Ź┬Źasopisa,
 • Prof. Dr Helena Bla┼żi─ç, ─Źlan Uredništva ─Ź┬Źasopisa  (video linkom iz Hrvatske),
 • Zekir Dubi─Ź┬Źi─ç, CR,  direktor  ra─Ź┬Źunovodstvenog   servisa „Birrah“ Tuzla I  
 • ┼Żeljko Mandi─ç, direktor Alfe Mi ┼Żivinice    

 

Svi oni su naglasili da Poslovni konsultant ima i za cilj afirmaciju nau─Ź┬Źno-istra┼żiva─Ź┬Źkog rada u Bosni i Hercegovini, kao i to da se objavljeni radovi u ovom ─Ź┬Źasopisu priznaju kod sticanja titula magistara i doktora nauka, kao i kod  sticanja zvanja docenta, vanrednog i redovnog profesora na fakultetima u Bosni i Hercegovini, kao i zemljama u okru┼żenju, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori . 

 

Predstavnik pretplatnika – certificirani ra─Ź┬Źunovo─Ĺa gospodin Zekir Dubi─Ź┬Źi─ç, vlasnik ra─Źunovodstvenog   servisa „Birrah“ Tuzla, je u  svom izlaganju posebno naglasio koristi koje imaju pretplatnici na ─Ź┬Źasopis Poslovni konsultant, te pozvao sve koji se bave: finansijskim i ra─Ź┬Źunovodstvenim poslovima, poslovima revizije, dok je gospodin   ┼Żeljko Mandi─ç, direktor Alfe Mi  ┼Żivinice pozvao je  menad┼żere i direktore firmi, kao i sve one koji su u biznisu, da se pretplate na Poslovni konsultant. 

Nakon promocije, koja trajala 50 minuta, organizator je uprili─Ź┬Źio prigodan Koktel za sve u─Źesnike.

 

Informacije i prijave na pretplatu: www.poslovnikonsultant.ba

 

Pretplatite se i Vi... Poslovni konsultant za Vaše uspješnije poslovanje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Vrati se

Prijave na edukacije

Potvrda za pretplatu

Poslovni konsultant

FINra

Foto i video galerija

Poslovni konsultant

Međunarodno indeksirani naučno-stručni časopis "Poslovni konsultant", indeksiran u dvije baze Ebsco Publishinga-Business Souce Complete i Business Souce Corporate."
Više...

Prijava na newsletter

Partneri